خواص سیر سیاه 9
سیر سیاه: خواص، طریقه مصرف و عوارض
دوز سیاه دانه معمولا به عوامل مختلفی از جمله سن، دلیل استفاده و شرایط سلامتی بستگی دارد. در حال حاضر اطلاعات کافی برای تعیین محدوده دوز مناسب سیاه دانه وجود ندارد. برخی دیگر از تحقیقات نشان میدهند که مکمل این گیاه دارویی ممکن است سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد، اگرچه برخی دیگر چنین اثری را پیدا نکردهاند. سیاه دانهها حاوی درشت مغذیها و ریز مغذیهای ضروری برای سلامتی شما هستند. به گزارش آرتاپیشرو، سیاهدانه، با نام علمی (Nigella Sativa)، یکی از گیاهان دارویی است که از آن استفادههای غذایی و درمانی میشود. نشان داده شده است که ترکیبات گوگردی میتوانند از آسیب به اعضای بدن ناشی از مسمومیت با فلزات سنگین محافظت کنند.
در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم میکند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین میکند، ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی است که نقشهای مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد. التهاب در مغز حافظه را ضعیف میکند یا عملکرد مغز را در طولانیمدت کاهش میدهد.
به دو روش میتوانید سیر سیاه را در منزل درست کنید؛ با استفاده از میوه خشک کن و یا با کمک آرامپز. سیر سیاه ۲۰۰ گرمی بین ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان در فروشگاههای اینترنتی عرضه میشود. با این حال بهتر است با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا مشخص شود سیر سیاه برای شما بی خطر و مناسب است یا خیر.
کاهش اشتها یکی از راهکارهای موثر و اصلی به منظور کاهش وزن و لاغری در افراد دارای اضافه وزن و چاق به شمار می آید. این اتفاق به واسطه مصرف سیر سیاه رخ داده میزان پرخوری در افراد مصرف کننده به شدت کاهش خواهد یافت. تاثیر سیر سیاه بر لاغری به واسطه کاهش اشتها از طریق ارسال پیامهای سیری به مرکز کنترل اشتها در هیپوتالاموس افزایش ترشح هورمون آدرنالین تاثیر آن بر میزان افزایش متابولیسم بدن اتفاق خواهد افتاد. سیر سیاه از جمله مواد غذایی است که برای مبارزه با رادیکالهای آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی میشود، سیستم ایمنی در بدن انسان را تقویت میکند. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند.
مطالعات حیوانی نشان میدهند آلیسین موجود در سیر همچنین ممکن است به محافظت دربرابر زوال شناختی کمک کند. قبل از اینکه بتوانیم اثرات آن را در زمینه مبارزه با زوال شناختی بهطور کامل درک کنیم، به پژوهشهای انسانی نیاز است. سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد.
این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک میکنند. سیر سیاه به عنوان یک درمان طبیعی و موثر برای کاهش فشار خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند.
سیاه دانه یک گیاه دارویی است که به دلیل استفاده در آشپزی و نقش آن به عنوان یک داروی طب سنتی محبوب است. از بسیاری از فواید گفته شده برای سلامتی، تنها تعداد کمی از آنها در حال حاضر توسط تحقیقات قوی، اثبات شدهاند. از جمله فواید آن میتوان به مبارزه با آسیب سلولی و التهاب، بهبود سطح قند خون، تقویت سیستم ایمنی و کاهش عوامل خطر بیماری قلبی اشاره کرد. این سیر برای لاغری بسیار مفید است و چربیهای رسوب کرده در رگها و عروق بدن را از بین میبرد به همین دلیل خطر سکته قلبی را به شدت کاهش میدهد. اگر میخواهید که چربیهای مضر خون شما کاهش پیدا کند و التهاب و درد مفاصل خود را بهبود ببخشید توصیه میشود از سیر سیاه استفاده کنید. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم.
در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید.
شکلگیری التهاب میتواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکلگیری التهاب کمک میکند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است. همانطور که از سیر سفید در مواد غذایی خود استفاده می کنید، سیر سیاه هم یک افزودنی خوشمزه به رژیم غذایی می باشد.
بذر سیر سیاه دیجی کالا
خواص سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت
روغن سیر سیاه برای ریزش مو
روغن سیر سیاه اصلی
شامپو بیوبلاس سیر سیاه دیجی کالا
شامپو سیر سیاه بیوبلاس قیمت
شامپو سیر سیاه بیوکسین
طرز تهیه سیر سیاه با بخاری
طرز تهیه سیر سیاه با زودپز
درمان کیست تخمدان با سیر سیاه